23948sdkhjf

Horsens fejrer international huskedag med stor event

Demensteamet inviterer i samarbejde med Ældrerådet og Centerrådet til et stort arrangement i Insero Atrium, Forum Horsens.

Fredag d. 21. september er det international Huskedag.

Dagen markeres med arrangementer rundt omkring i landet. Eksempelvis har man i Horsens Kommune valgt at fejre dagen ved at samle aktiviteter i ét stort event ”Sammen husker vi” på Insero Atrium, Forum Horsens. Det er demensteamet, der i samarbejde med Ældrerådet og Centerrådet, inviterer. Formålet med arrangementet er at gøre opmærksom på demens og være med til at skabe rammerne for en hyggelig dag. 

- Vi mener selv, vi har fået stykket et spændende og varieret program sammen. Vi får for eksempel besøg af DR- journalisten Kasper Friche Christensen, som fortæller om det at være pårørende til en far med en demenssygdom, og hvordan det har påvirket familien. En situation som mange pårørende kan nikke genkendende til. En læge vil også holde oplæg om, hvordan man igennem hele livet kan holde hjernen aktiv. Det oplæg er for alle, der gerne vil have tips til, hvordan man gøder hjernen, så at sige, siger demenskonsulent Sara Lund Laugesen.

Folkebevægelsen for et demensvenligt Danmark byder også op til en gang twist, og skuespiller og entertainer Søren Pilmark vil levere et underholdende indslag med fokus på et liv som artist.

Det er vores håb, at arrangementet vil nå bredt ud, og at alle, der dukker op, får oplevelsen af at have en god, informativ - og sjov dag sammen, siger funktionsleder Susanne Rasmussen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125