23948sdkhjf

Byens Køkken løber med De Økologiske Køkkenroser

Prisen gives til køkkener, der gør en ekstra indsats for at øge andelen af økologiske råvarer, og dermed kan fungere som inspiration for andre køkkener i det offentlige.

Byens Køkken, der leverer mad til ældre i Odense Kommune, har netop vundet De Økologiske Køkkenroser. Prisen uddeles til de offentlige køkkener i Danmark, der udmærker sig særligt inden for arbejdet med økologiske råvarer.

Byens Køkken vandt i kategorien 'Central- og hospitalskøkkener'.

"Med 3000 daglige måltider er det forbilledligt, at stort se alt i jeres køkken produceres af friske råvarer, at I gør en dyd ud af at samarbejde med økologiske producenter, og selvfølgelig at I har det økologiske sølvmærke. I er et levende bevis på, at man i storproduktioner sagtens kan lave velsmagende mad af friske, danske og økologiske råvarer, uden det behøver at koste mere", lød det i begrundelsen fra juryen.

Uddelingen af prisen sker i et samarbejde mellem Landbrug & Fødevarer og Kost & Ernæringsforbundet, FOA og 3F, der organiserer de køkkenprofessionelle i offentlige køkkener.

I kategorien 'Plejehjem, sociale institutioner (døgn) med lokale produktionskøkkener eller leve-bo miljøer' vandt Virklund Plejecenter i Silkeborg.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11