23948sdkhjf

Nyt psykiatrisk hospital holder åbent hus

Det nye psykiatriske hospital i Skejby inviterer i næste uge til åbent hus. Her får man en unik mulighed for at se, hvordan fremtidens psykiatri ser ud. Man kan se retspsykiatrien, tage et kig på en moderne psykiatrisk sengestue, nyde gårdhaverne og opleve den farverige kunst på hospitalet.

Fakta

Aarhus Universitetshospital Psykiatrien holder åbent hus den 28. oktober kl. 11 - 15 på Palle Juul Jensens Boulevard 175, indgang K. 8200 Aarhus N.

Arrangementet kræver ikke tilmelding - man møder bare op og går med på en af de mange ruter, der viser hele hospitalet frem.

- Vi har glædet os. Med åbningen markerer vi en ny tid for psykiatrien. En tid, hvor psykiatriske og fysiske lidelser er under samme topmoderne tag. Jeg ser frem til at byde alle velkommen – og til at få en ny arbejdsplads, siger Jacob Klærke, formand for Psykiatri- og socialudvalget i Region Midtjylland og læge ved Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center i Risskov.

Til åbent hus-arrangementet, der er åbent for alle, vil medarbejdere fra de psykiatriske afdelinger står klar til at fortælle og svare på spørgsmål. 

- Behandlingen og forståelsen af psykisk syge udvikler sig hele tiden. Derfor skal psykiatrien også have tidssvarende og moderne rammer. Det får vi i Skejby. Så vi håber, at rigtig mange vil benytte sig at chancen for at se, hvordan fremtidens sygehus ser ud, siger Gert Pilgaard Christensen, direktør for Psykiatri og Social.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094