23948sdkhjf

Entreprenørfejl: Herlev Hospital forsinkes igen

Projektledelsen på Herlev Hospital har igen måttet erkende, at tidsplanen på det milliardstore byggeri er skredet.

Ifølge den oprindelige tidsplan skulle akuthuset samt kvinde/barn-afsnittet stå færdigt i marts 2019. Siden er afleveringen blevet skubbet to gange. Først fra marts 2019 til maj 2019, og nu altså yderligere seks måneder til december 2019; ni måneder senere end den oprindelige tidsfrist.

Det skriver Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Den første forsinkelse skyldtes hovedsageligt den spanske installationsentreprenør Inabensas arbejder, oplyser projektdirektør Connie Barfod, som forklarer, at den seneste forsinkelse skyldes fejl fra flere entreprenører – herunder blandt andre Inabensa.

- Det er stort set på alle entreprenørers arbejde, der er fundet fejl. Dem kan vi ikke leve med, og så vil vi hellere bruge længere tid, så vi er sikre på at stå med et ordentligt byggeri, siger hun.

Inabensa var også entreprenør på det prestigefyldte milliardbyggeri Niels Bohr-Bygningen på Københavns Universitet, men blev i februar 2017 fyret af

Bygningsstyrelsen som følge af af store forsinkelser og væsentlige svigt i arbejdet.

Den spanske entreprenør, hvis forsinkelser på Herlev Hospital er løbende beskrevet i referater fra møder i den politiske følgegruppe, afviser over for Licitationen - Byggeriets Dagblad, at man skulle være skyld i de seneste forsinkelser.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094