23948sdkhjf

Hjælpemiddel-fusion har fundet sin direktør

Han tiltræder 1. december.

Som et led i den kommende fusion mellem hjælpemiddel­virksomhederne AJ Stole og KR Hospitalsudstyr er Lars Philip Knudsen pr. 1. december 2018 udnævnt som administrerende direktør for den nye samlede virksomhed.

Lars Philip Knudsen er 47 år og kommer fra en stilling som Supply Chain- og Produktionsdirektør hos Red Horse.

Baggrund for fusionen
  • Pr. 1. januar 2019 fusionerer AJ Stole og KR Hospitalsudstyr.
  • Fusionen er et resultat af et større strategi­arbejde og indebærer fælles ledelse og flere fælles koncernfunktioner. 
  • Virksomhederne ejes af norske Varodd Velferdsteknologi AS, som igen er ejet af norske Varodd AS.

Lars Philip Knudsen har en produk­tions- og ledelsesfaglig baggrund og vil i første omgang fokusere på, at få inte­greret de to virksomheder og optimeret værdikæderne.

- Jeg glæder mig til, i tæt samarbejde med organisationerne, at skulle drive den forestående transformationsproces med at sammenlægge selskaberne og udvikle en endnu stærkere platform inden for velfærdsteknologi, siger Lars Philip Knudsen.

Lars Philip Knudsen skal arbejde tæt sammen med de to tidligere direktører Bent Nielsen fra AJ Stole og Liv-Janne Hansen fra KR, som begge får nye roller i den samlede virksomhed.

Bent Nielsen bliver ansvarlig for løsningssalg og specialtilpasninger og Liv-Janne Hansen bliver vicedirektør.

Om virksomhederne

  • KR udvikler, producerer og formidler hospitalssenge, plejesenge og anden velfærdsteknologi til sundhedssektoren i Danmark og Norge samt, i mindre grad, til det nære Europa. Virksom­heden beskæf­tiger i dag 40 medarbejdere. 
  • AJ Stole udvikler, producerer og sælger sæder til elektriske kørestole til slutbrugere og forhandlere i Danmark. I 2014 blev AJ Stole fusioneret med Daro, som udvikler, produce­rer og sælger special­designet tøj til kørestolsbrugere i Danmark og Norge. Selskabet beskæftiger i dag 12 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187