23948sdkhjf

Aarhus er vært for international konference om velfærdsteknologi

Smilets by skal i år danne rammerne om den internationale konference om velfærdsteknologi Active Assisted Living (AAL) Forum 2019.

Konferencen foregår hvert år og er en netværksmulighed og udstillingsvindue for aktører i EU, der beskæftiger sig med velfærdsteknologi.

Temaet for konferencen er, hvordan teknologier kan give mennesker større selvstændighed og selvhjælp i hverdagen. I takt med at antallet af ældre stiger, og folk opnår en højere levealder, vil der opstå behov for mere pleje og assistance.

AAL-programmet prøver at foregribe dette ved at fremme state-of-the-art teknologiske løsninger, som kan være med til hjælpe ældre med at leve uafhængige og aktive liv.

Center for Frihedsteknologi under Aarhus Kommune får 1,8 millioner kroner til at gennemføre konferencen AAL Forum 2019.

Konferencen finder sted 23.-25 september.

Om konferencen

  • AAL Forum tiltrækker et bredt spekter af interessenter fra hele Europa herunder politikere, iværksættere og sundhedsfaglige personer.
  • AAL Forum 2019 får formodentlig 1000 internationale deltagere, heriblandt 40 udstillere, 30 workshops og paneldiskussioner med keynote speakere.
  • Udstillingsdelen på AAL Forum 2019 gennemføres i samspil med CareWare, en dialog- og samarbejdsplatform for udvikling og implementering af velfærdsteknologi i Danmark, opstartet af Aarhus Kommune i 2010. 
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111