23948sdkhjf

Dansk teknologi drager nordpå

IBG har netop indgået en partneraftale med Cognita, der skal stå for salg og implementering i Norge. Og man oplever en stor interesse fra kunder. Platformen går i drift 1. marts 2019 hos Signo Vivo, og flere andre kommuner står klar til at implementere IBG. Projektleder Annicken Lauritzen fra Signo Vivo er begejstret for de muligheder centrets brugere nu får:

 - Dette skal bli veldig bra for brukerne våre. De blir mindre avhengig av personalet, når de får informasjonen direkte via IBG, siger hun.

IBG er skabt af virksomheden IBG ProReact, der siden 2017 har oplevet stor interesse fra Norge. Men ting skulle være på plads, inden IBG ProReact indledte en eksport af platformen. For det første var det vigtigt, at IBG blev gjort “eksporterbar”, således at man kan sikre den samme høje kvalitet på eksportmarkeder. 

 - Vi har længe oplevet interesse fra udlandet og kunne have indledt en eksport IBG langt tidligere. Men vi har haft et ønske om at kvalitetssikre IBG, og derfor har vi i det seneste år brugt kræfter på at systematisere og beskrive vores processer, så vi trygt kan løfte platformen over til partnere, der ikke deler vores kendskab til og erfaring med IBG, siger Jeppe Slot Stauning, daglig leder, IBG ProReact. 

I efteråret 2018 fik IBG kontakt til Cognita, der har mere end 30 års erfaring med at implementere hjælpemidler og social it til mennesker med særlige behov. Det viste sig at være det perfekte match:

- Cognita er den helt rigtige partner for os. Ikke alene har de et enormt kendskab til socialsektoren i Norge, de har også hjertet på rette sted. De har en ægte interesse for borgerne og en stærk forståelse af, hvordan IBG kan bidrage til at øge borgerne selvhjulpenhed og livskvalitet. På den måde matcher de vores egne værdier, så vi er lykkelige for, at de har valgt at blive vores norske partner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094