23948sdkhjf

To regioner nomineret til pris

I Nordjylland og i Syddanmark er de ekstra gode til at håndtere udbudsprocessen. Det mener IKA, der netop har nomineret de to regioner til Dialogprisen 2019.

Det er helt præcist indkøbsafdelingen i Region Nordjylland, Region Syddanmark og Mads Nørgaard Seirup, der er indstillet til prisen for at fællesudbud på madrasser til sygehusene i de to regioner.

Nomineringen sker på baggrund af "et meget grundigt forarbejde med dialog i alle trin i udbudsprocessen."

"Det resulterede i et udbudsmateriale af faglig høj kvalitet, og ikke mindst et materiale som også tog kommercielle hensyn, og sikrede begge regioner en stor besparelse. Projektlederen har anvendt alle muligheder for dialog, som udbudsloven giver mulighed for. Projektlederen tog formøder med alle interesserede leverandører forud for projektstart, og samlede viden om produkter og ikke mindst cost-driverne i aftalen (f.eks. at en ren 4-årig aftale ville give regionerne en bedre pris end, hvis de anvendte en "klassisk" 2+1+1 år model, hvor vi som tilbudsgivere skal kalkulere prisen ud fra, at vi risikerer at være ude efter kun 2 år). Også vigtigheden af at kunne koordinere indsamling af brugte madrasser på tværs af de to regioner, for at holde omkostningerne nede til bemanding og transport," lyder det i nomineringen.

IKA's Dialoggruppe lægger også vægt på, at projektlederen, Mads Nørgaard Seirup, inviterede alle tilbudsgivere til en produktpræsentation, hvor man kunne præsentere sit produkt for brugergruppen.

I alt ni kandidater blev indstillet til nominering. Heraf valgte Dialoggruppen tre ud. Udover Region Nordjylland/Region Syddanmark er også Vejle Kommune - Digitalisering og analyse og Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse nomineret. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078