23948sdkhjf

400 indkøbere indtager IKA Årskonference

IKA Årskonference 13.-14. marts byder på faglige spor, spændende indlæg og networking.

Årets IKA konference er i gang. Flere end 400 har meldt deres ankomst den 13.-14.marts på Comwell Conference Center i København.

IKA Årskonference lægger i år op til, at man kan designe sit eget program. Det fortæller sekretariatsleder Charlotte Sander Vejlgaard.

- I år har vi valgt at ændre lidt på rammerne, så alle oplæg holdes i samme sal. Der bliver en Hovedscene med de overordnede oplæg og en Lillescene med de mere praksisnære oplægsholdere. Her går eksperterne i dybden med forskellige emner, blandt andet med udbud og indkøb indenfor velfærdssektoren, siger Charlotte Sander Vejlgaard til Magasinet Pleje.

Hvordan spiller vi sammen
På Hovedscenen vil KL’s og regionernes indkøbsstrategi blive præsenteret under overskriften ”Hvordan skal vi spille sammen”. Det sker den 13. marts.

Cheføkonom Morten Mandøe (KL) og direktør/cheføkonom Rikke Friis (Danske Regioner) går på scenen og fortæller om arbejdet med effektivitet, udvikling og dedikerede indkøbsafdelinger.

Samme dag er det lykkedes IKA at få Klagenævnet for Udbud til at fortælle om deres arbejde.

- Jeg glæder mig over, at det lykkedes os at få dem med. Det er særligt, at de stiller op, og det bliver spændende at høre landsdommer Nikolaj Aarø-Hansen fortælle om klagenævnets arbejde, siger Charlotte Sander Vejlgaard.

Hør om udbud for sårprodukter
Konferencen byder i år også på IKA-torvet, et sted for networking og almindelig afslapning. Og så har Dialoggruppen fået sit eget torv, hvor man kan få en snak med medlemmerne.

Vil man høre om gode erfaringer fra den virkelige verden, kan man med fordel høre med på Lillescenen, hvor udbudskonsulent Mads Nørgaard Seirup (Region Nordjylland) og fagchef for Sundhed og Ældre, Tue von Påhlman (Mariagerfjord Kommune) beretter om en innovativ udbudsproces for sårprodukter: Regionen og alle nordjyske kommuner har valgt at gå sammen om samme udbud.

På konferencen kan man også besøge en lang række udstillere og deltage i faglige spor om de nyeste tendenser for udbud og indkøb. Desuden skal Dialogprisen uddeles og Danmarks Bedste Udbud skal kåres.

Læs mere om: IKA
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063