23948sdkhjf

Nordjysk sundhedspersonale scorer højt på empati

En ny undersøgelse viser udpræget tilfreds med personalets indsats på de nordjyske sygehuse. Det oplyser Region Nordjylland i en pressemeddelelse.

Især ét punkt er der stor og gennemgående tilfredshed at spore: Empatien hos sundhedspersonalet. Over 95 procent af de adspurgte patienter mener, at personalet i høj eller meget høj grad er både venligt og imødekommende.

- Jeg kan ikke rose personalet nok. De var der, så snart der var brug for det, og de var meget nærværende og opmærksomme, skriver en af patienterne eksempelvis i et svar.

For koncerndirektør i Region Nordjylland, Anne Bukh, betyder det rigtig meget, at patienterne udviser så stor taknemlighed og glæde over for personalet.

- Det er en stor anerkendelse af vores personale. De kan være stolte af det her resultat. Rigtig mange svar fra undersøgelsen giver det samme billede af, at vi har et kompetent og vellidt personale, som hver dag yder en stor indsats for patienterne, siger Anne Bukh. 

Om undersøgelsen

  • 16.325 patienter har svaret på undersøgelsen. De har været patienter ved akut eller ambulante indlæggelser på Aalborg Universitetshospital eller Regionshospital Nordjylland i efteråret 2018.
  • 9 ud af 10 patienter med fysiske sygdomme i høj eller meget høj grad tilfredse med den behandling og pleje, som de har modtaget på de nordjyske hospitaler.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08