23948sdkhjf

Kronprinsessen bliver protektor for rehabiliteringskongres

H.K.H. Kronprinsessen har takket ja til at være protektor for den 24. Verdenskongres om rehabilitering, som finder sted fra den 8.-10. september 2020 i Aarhus under visionen Moving Societies.

Værtskabet for den internationale kongres er forankret i et samarbejde mellem Region Midtjylland, Aarhus Kommune, Aarhus Universitet, Rehabi-literingsforum Danmark og en række andre samarbejdspartnere.

Og Kronprinsessens protektorat modtages selvsagt med glæde blandt arrangørerne.

- Med Hendes Kongelige Højhed som protektor styrker vi fokus på et stort og vigtigt samfundsmæssigt anliggende, og samtidig er det med til at understøtte det internationale fokus på kongressen og på Danmarks ambitioner og indsats på rehabiliteringsområdet, siger regionsrådsfor mand Anders Kühnau (S) fra Region Midtjylland.

Besøg fra hele verden
Der forventes et deltagerantal på 2500 fra 60 -70 forskellige nationaliteter fra hele verden. Arrangementet bliver den største internationale faglige kongres, der har været afholdt i Aarhus.

Rehabilitation International verdenskongres afholdes hvert 4. år. Den har været gennemført siden 1929. I 2016 blev kongressen afholdt i Edinburgh, Skotland og i 2012 i Incheon, Sydkorea.

Visionen for RIWC 2020 er at være en global platform for at sætte rehabilitering på den faglige og politiske dagsorden. Under visionen Moving Societies behandles rehabilitering ud fra fem overordnede perspektiver: Det individuelle, det faglige/professionelle, det forskningsmæssige, det samfundsmæssige og det politiske perspektiv

Rehabiliteringsforum Danmarks ca. 40 medlemsorganisationer og samarbejdspartnere, samt det internationale netværk omkring rehabilitering, sikrer fundamentet for kongressen.

Læs mere om: RIWC
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.399