23948sdkhjf

Erfaren sygeplejerske ved roret i Silkeborg

Maria Brinck Krog bliver ny oversygeplejerske på Center for Planlagt Kirurgi på Regionshospitalet Silkeborg.

Hun kommer med 11 års erfaring som oversygeplejerske, senest fra Regionshospitalet Viborg.

 - Center for Planlagt Kirurgi er et helt særligt center med stor innovation og nogle af de mest effektive ortopædkirurgiske forløb i Danmark. Centeret har en stærk udviklings- og forskningsaktivitet og et meget engageret personale. Jeg glæder mig meget til at være med til at fortsætte den gode gænge, som centeret er inde i og videreudvikle Regionhospitalet Silkeborg, siger Maria Brinck Krog.

Center for Planlagt Kirurgi 

  • samler ortopædkirurgi, bedøvelse og intensiv behandling i samme center.
  • Centeret rummer desuden smerteklinik og friklinik, som varetager særlige opgaver på områder med mange patienter, fx operationer for grå stær, åreknuder og sterilisation.
  • Centeret har 610 ansatte, og som oversygeplejerske bliver Maria Brinck Krog en del af centerledelsen i Center for Planlagt Kirurgi sammen med ledende overlæge Peter Toft

Erfaring fra Regionshospitalet Silkeborg
Maria Brinck Krog har tidligere været både afdelingssygeplejerske og oversygeplejerske på Regionshospitalet Silkeborg og kender derfor hospitalet indefra. Siden 2011 har Maria Brinck Krog været oversygeplejerske på Børn og Unge og siden 2014 også på Kvindesygdomme og Fødsler på Regionshospitalet Viborg.

Hospitalerne i Viborg og Silkeborg er begge en del af Hospitalsenhed Midt, så den nye oversygeplejerske skifter stilling i egen organisation.

 - Jeg har været utrolig glad for at samarbejde med ledelseskolleger og medarbejdere på Børn og Unge og Kvindesygdomme og Fødsler. Begge afdelinger er succesfulde, og personale og ledergrupper kan bære dem stærkt videre. Derfor har jeg nu grebet chancen for at blive en del af et af Hospitalsenhed Midts allerstørste og mest innovative centre, forklarer Maria Brinck Krog.

Erfaren og engageret leder
Maria Brinck Krogs mange år som leder var med til at gøre udslaget for ansættelsesudvalget.

- Maria er en meget erfaren og dygtig leder. Hun har fokus på de gode patientforløb, forskning og udvikling. Samtidig er hun er engageret i sit personale og brænder for det felt, hun er i, forklarer sygeplejefaglig direktør, Mette Fjord Nielsen, fra Hospitalsenhed Midt, som Regionshospitalet Silkeborg er en del af.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094