23948sdkhjf

Fra 0 til 66 ansatte på to år

Det er bare to år siden, at Guldbosund Friplejehjem og Rehabilitering åbnede dørene for beboere. Men siden er det gået stærkt, og staben af medarbejdere er vokset fra 0 til 66 ansatte.

Det skriver nyhedsbrevet Business Lolland Falster.

Målet var at skabe et friplejehjem i Guldborgsund, hvor man kunne give de ældre beboere et hyggeligt hjem i naturens smukke rammer og med det mest dedikerede personale.

Friplejehjemmet, der både har lejligheder til singler og ægtefæller, blev hurtigt fuldt belagt. Aktivitetsprogrammet for de ældre bugner med petanque, kortklub, billard og ølsmagning i Guldbaren. Hver tirsdag er der fut i fejemøget, når der danses ”Vild med Dans” til gamle klassikere som John Mogensen og Otto Brandenburg.

- På GuldBoSund har vi en mission om, at vi skal være længst muligt i hinandens liv. I plejesektoren siger man normalt, at borgeren skal være længst muligt i sit eget liv og eget hjem. Vi hylder fællesskabet og samværet. Det er vigtigt at huske sin mission, når man oplever udfordringer, fortæller Dorte Olsen-Kludt, der er friplejehjemmets administrerende direktør.

Udover boliger har Guldbosund også konferencefaciliteter med kapacitet til op imod 300 mennesker. 

Kilde: http://www.businesslf.dk/plejecenter-med...

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078