23948sdkhjf

Trivslen blomstrer blandt hovedstadens sundheds- og omsorgspersonale

Blandt samtlige 40.000 medarbejdere i Københavns Kommune, er motivationen og trivslen højst hos byens sundheds- og omsorgspersonale. Det viser resultatet af den seneste trivselsundersøgelse, som netop er blevet offentliggjort.

På alle overordnede temaer oplever Sundheds- og Omsorgsforvaltningen en positiv fremgang i den netop trivselsundersøgelsen sammenlignet med den sidste undersøgelse fra 2017.

På en skala fra 1-7 ligger den overordnede trivsel og motivation på 5,7. Og det placerer Sundheds- og Omsorgsforvaltningen på førstepladsen blandt alle forvaltninger i Københavns Kommune.

- Det er altafgørende for den service, vi leverer til københavnerne, at vores medarbejdere trives og føler sig motiverede, når de går på arbejde. Derfor er jeg selvfølgelig enormt glad for at se, at vores sundheds- og omsorgspersonale er topscorer, når det kommer til god trivsel, siger sundheds- og omsorgsborgmester, Sisse Marie Welling (SF).

Den største fremgang har fundet sted på temaet sundhedsfremme. Og det er Sisse Marie Welling særligt glad for.

- Vi har indført en række tiltag i forvaltningen for at sikre, at vores medarbejdere ikke bliver nedslidte og syge af at gå på arbejde. Blandt andet træning i arbejdstiden, som der er stor opbakning til blandt vores medarbejdere. Så det er dejligt at se, at medarbejderne selv oplever fremgang på området, siger Sisse Marie Welling.

Skal være en attraktiv arbejdsplads
Selvom den generelle trivsel og motivation ligger højt i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen, er det ikke ensbetydende med, at man fra ledelsens side har tænkt sig at læne sig tilbage og lade det være ved det.

- Vi står over for den udfordring, at vi kommer til at mangle sundhedspersonale i fremtiden. Derfor er det altafgørende, at vi fortsætter arbejdet med at styrke trivslen blandt vores medarbejdere, så vi også i fremtiden er en attraktiv arbejdsplads at søge til, siger Sisse Marie Welling.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094