23948sdkhjf

Vestjysk kommune giver sygepleje-klinikker en make over

Ved udgangen af april relancerer Lemvig Kommune sine tre sygeplejeklinikker og udvider klinikkernes tilbud til borgere. Målet er en endnu bedre og mere ensartet service, og at flere får sygeplejeydelser udført på kommunens klinikker.

Relanceren har betydet en opdatering af klinikken. Miljøet og hygiejnen er ført op til de seneste standarder blandt andet med indkøb af en funktionel behandlerstol til borgeren og håndvask indenfor rækkevidde plus andet udstyr, der sikrer samme høje kvalitet på alle tre klinikker.

Det fremgår af Lemvig Kommunes hjemmeside.

- Sygeplejen foregår helt enkelt under bedre forhold. For kommunen betyder det, at den enkelte sygeplejerske bruger mindre tid på landevejen, så sygeplejerskerne kan nå at hjælpe flere borgere.siger Gunnar Lisby Kjær formand for Social- og Sundhedsudvalget i Lemvig Kommune.

Mål om ensartet sygepleje
Det er Social- og Sundhedsudvalget der i november i fjor besluttede, at ydelser fra sygeplejen som udgangspunkt skal foregå på sygeplejeklinikkerne. Baggrunden er et ønske om at give borgerne, uanset hvor de bor i kommunen, en mere ensartet sygepleje og ydelse og derved gøre kvaliteten endnu bedre.

- Hensigten med de nye sygeplejeklinikker er, at borgerne så vidt muligt skal komme til en klinik frem for at modtage sygepleje i eget hjem, fortæller Pia Ulv Helleland, direktør for Social & Sundhed i Lemvig Kommune.

- Men, vil jeg understrege, hjemmesygeplejen kommer stadig på besøg hos de borgere, der efter vores vurdering ikke har mulighed for selv at komme til en klinik, tilføjer Pia Ulv Helleland.

Ud over de allerede eksisterende tre klinikker i Lemvig, Harboøre og Bøvling, bliver der senere oprettet en sårklinik i det kommende Sundheds- og Akuthus Lemvig.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079