23948sdkhjf

Nu kåres Årets Velfærdstalenter

Den 25. april står 100 unge mennesker klar på Christiansborg. De arbejder alle på enten plejehjem, i daginsitution eller i psykiatrien og er af deres kolleger blevet nomineret til Årets Velfærdstalent - et arrangement som FOA Ungdom og Pensam står bag.

En af de udnævte talenter er sosu-assistent Natasha Schiøler, der arbejder på Ørestad Plejehjem.

Det har altid ligget i kortene, at Natasha Schiøler skal arbejde med mennesker. Som sosu-assistent er man noget for nogen, og det er derfor, at hun har arbejdet på plejehjem siden hun var 18 år.

- Nogle af vores beboere har ikke meget familie. For dem gør det en kæmpe forskel, at jeg prioriterer tiden til at sætte mig og drikke en kop kaffe sammen med dem. Her føler man virkelig, at man er noget for nogen, siger Natasha Schiøler.

Natasha Schiøler er enormt vellidt af både beboere og kolleger. Så vellidt, at to tidligere kolleger og en beboer har indstillet hende til årets velfærdstalent 2019.

- Jeg tror, at det betyder meget for mine kolleger, at jeg altid er glad på arbejdet. Som sosu-assistent er man tit nødt til at holde fast i det gode humør, også når der er travlt. Beboerne skal føle sig trygge ved, at vi altid har tid og overskud til at gøre vores arbejde ordentligt, siger Natasha Schiøler.

Stolt chef
Også Natashas chef er stolt over det skulderklap, som kolleger og beboer har givet Natasha.

- Jeg er meget stolt af at vi har et talent som Natasha i vores hus. Vi skal huske at anerkende de mange talenter, vi møder. Dem, som husker de små ting, som gør en stor forskel. Sådan nogle talenter har vi heldigvis mange af på Ørestad Plejecenter, og jeg synes, at det er dejligt, at Natashas talent bliver fejret med fuld honnør, siger Marie Louise Hald Nicolaisen, centerchef på Ørestad Plejecenter.

Tre velfærdstalenter kåret fra Københavns Kommune
Natasha Schiøler er ikke den eneste fra Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i København, der torsdag bliver kåret som et af årets velfærdstalenter.

Det samme gælder sosu-assistent Sandra Lützen fra Fælledgården på Østerbro og sosu-assistent Anja Vittarp fra Kastanjehusene på Nørrebro.

Natasha Schiøler bliver fejret sammen med 99 andre velfærdstalenter den 25. april på Christiansborg. Det er PenSam og FOA Ungdom, der for andet år i træk finder landets 100 dygtigste velfærdstalenter, som gør en forskel for andre mennesker på landets plejehjem, daginstitutioner og i psykiatrien.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078