23948sdkhjf

Umage par: Sygehuspersonale og møbelfabrikant sammen om ny hvilestol

Hvordan sikrer man som hospital, at inventar som hvilestole lever op til lige netop det pågældende hospitals krav og ønsker i forhold til arbejdsmiljø, hygiejne, ergonomi og økonomi?      

Hvis man er Gødstrup Hospital, er svaret, at man udvikler stolen selv.   Gødstrup Hospital, som også kaldes Det Nye Hospital i Vest, stod over for en udskiftning af hospitalets hvilestole, men da stolene på markedet ikke levede op til hospitalets specifikke krav og ønsker, besluttede man sig for at udvikle den selv.

Gødstrup Hospital allierede sig med møbelfabrikken Farstrup Furniture og ScanOffice for i fællesskab at udvikle en stol efter egne behov.

Resultatet er en specialudviklet stol, der er udviklet efter behovene på lige netop Gødstrup Sygehus.

Anderles på nogle punkter
Forskellige faggrupper satte sig ned og formulerede ønsker og krav til stolen, og den liste blev sendt til Farstrup Furniture.

Den specialudviklede hvilestol har flere ting til fælles med Farstrup Furnitures Home Line-serie, men som er videreudviklet i forhold til både design og funktioner. Særligt i forhold til hygiejne er stolen anderledes på en række punkter.

- Ud fra brugergruppens input kom vi frem til en løsning, hvor alle dele og samlinger er lukket inde. Det lyder enkelt, men det har enorm stor betydning for både hygiejne og minimering af risikoen for smitte, når der ikke kan trænge væske ind i stolen, siger Laurits Buse fra Farstrup Furniture.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143