23948sdkhjf

Ulsted får alligevel et friplejehjem

Efter megen stilstand ser det nu ud til, at den sidste financiering til et friplejehjem i Ulsted i Vendsyssel nu er på plads.

Det skriver Nordjyske.

Dermed kan 24 beboere se frem til at få pladser i det nybyggede friplejehjem fra 2021.

- Vi forventer, at de sidste 600.000 kr., der mangler for at enderne når sammen, kan findes på anden måde som støtte fra fonde, siger Jørn Vægter, der er en af kræfterne bag at få friplejehjemmet gjort til en realitet.

Plejehjemmet har et samlet budget på 41,6 millioner kroner, hvoraf Nykredit har tilbudt en lånefinanciering til 88 procent af summen. Resten skal initiativtagerne selv finde, skriver avisen.

Lige ved at gå galt
Arbejdet med at etablere et friplejehjem i Ulsted blev aktuelt, da byens eksisterende plejehjem i 2016 blev omdannet til rehabiliteringscenter.

En initiativgruppe gik i gang med at se på planerne for et friplejehjem, men bestyrelsen måtte nedlægge sig selv og planerne igen i efteråret 2018.

En DR-udsendelse i december gav i imidlertid nyt liv til planerne, og så sent som 23. april blev der holdt et borgermøde, hvor planerne er blevet præsenteret, hvor der også var bred opbakning til at stifte en støtteforening.

Kilde: https://nordjyske.dk/plus/aalborg/ulsted...

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08