23948sdkhjf

Mange fleksjobbere udløser pris til DUOS

250 fleksjobbere i samme firma. Det lyder umiddelbart af mange, men det er ikke desto mindre virkeligheden hos leverandør af velfærdsydelser DUOS.

Indsatsen for at få medarbejdere fra kanten af arbejdsmarkedet i job har nu udløst Københavns Erhvervs Pris 2019.

I vindertalen på blev der sagt:

- DUOS har formået at kombinere og italesætte fleksjobbere som en ressource og bidraget med en kreativ løsning på en af byens udfordringer.

De fleste ansatte i fleksjob arbejder som som ledsagere og som afløsere i hjemmene. Cirka 30 fleksjobbere fra København er i 2018-2019 kommet i arbejde i DUOS gennem et samarbejde med Københavns Erhvervshus og fleksjobafdelingen i Københavns Kommune.

- Samarbejdet med Københavns Erhvervshus og fleksjobafdelingen i København har været en spændende rejse sammen, hvor DUOS har ansat mange fleksjobbere. Det har styrket vores virksomhed, og vi kunne aldrig have ansat de mange fleksjobbere uden den rådgivning, som Københavns Kommune har givet. Det er de samarbejdsrelationer, som har skabt innovation og resultater, og som har ført til den pris og den anerkendelse, DUOS nu har fået, siger divisionsdirektør i DUOS Sofus Rossing.

Prisen blev uddelt ved et arrangement på Københavns Rådhus 15. maj.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.315