23948sdkhjf

Historiefortælling skal finde 40 nye sosu’er i hovedstaden

Københavns Kommune er gået på jagt efter i alt 40 nye ansatte i den sociale hjemmepleje fordelt i faggrupperne sosu-assistenter, sosu-hjælpere, sygeplejersker og sommervikarer.

Baggrunden er en ny kampagne, der skal opruste den sociale hjemmepleje, der tager sig af udsatte københavnere i alderen 18-65 år.

Kampagnen slår på alle de gode ting, der kommer ud af at arbejde på social- og sundhedsområdet, og det skal lokke flere til faget.

Det skriver Københavns Kommune i en pressemeddelelse.

- Vi er jo ikke den eneste kommune, der oplever udfordringer med rekruttering. Og det er et større samfundsmæssigt problem, som kræver mange kræfter at løse. Men det, som vi kan gøre, er at blive bedre til at tale arbejdet i hjemmeplejen op – og blive bedre til at fortælle om alle de gode og givende ting, som arbejdet i den sociale hjemmepleje indeholder. Det giver jo stor værdi at hjælpe udsatte og sårbare mennesker – og den historie har vi måske ikke været gode nok til at fortælle, siger Mia Nyegaard.

Rekruttering med gode historier Kommunen er gået kreativt til værks ved at fortælle om alle de gode historier, der er på social- og sundhedsområdet.

  • - Vi har en stor opgave – ikke kun i København men på landsplan – med at fortælle hvor vigtigt jobbet som SOSU-assistent, -hjælper og sygeplejerske er. Deres indsats er uvurderlig, siger socialborgmester Mia Nyegaard.

Kilde: https://www.kk.dk/nyheder/mangel-paa-med...

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095