23948sdkhjf

Nyt plejecenter med orangeri, frisør og fodterapi

Oluf Jørgensen A/S har sammen med Erik Arkitekter og Dansk Boligbyg vundet totalentreprisen på 72 nye plejeboliger på Jægersborghave Plejecenter i Gentofte.

Det oplyser det rådgivende ingeniørfirma på sin hjemmeside. 

Projektet er en udvidelse, som vil fordoble centrets kapacitet. Målet er at hive erfaringerne fra de eksisterende boliger med over i de nye for at skabe de bedste rammer for en værdig og hjemlig tilværelse for kommunens ældre. 

De nye bygninger skal ikke bare optimere mulighederne for at beboerne kan sætte deres eget præg på boligerne og skabe hjem. Derfor etableres også nye funktioner såsom orangeri, frisør og fodterapi for at facilitere alle beboernes behov – for selvpleje, for fællesskab – uagtet alderdom, fysiske og psykiske skavanker. 

De 72 plejeboliger vil blive fordelt i tre afdelinger af 24 boliger med tilhørende fællesfaciliteter og faciliteter til personale. Derudover anlægges som nævnt arealer til frisør/fodterapeut, lederkontor, orangeri/samlingsrum samt personaleomklædning og depoter i kælder, som benyttes på tværs af hele Jægerborgsgade. 

Byggeriet bliver på samlet 6.500 kvm og står efter planen færdigt i september 2021.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11