23948sdkhjf

Nu kan menige københavnere blande sig i ældrepolitikken

Ny hjemmeside giver københavnerne større indflydelse på byens sundheds- og ældreområde.

Den 17. juni lancerer Sundheds- og Omsorgsforvaltningen (SUF) i Københavns Kommune hjemmesiden God idé. Herfra kan københavnerne sende deres gode idéer ind til SUF, hvis de har forslag til, hvad forvaltningen kan gøre for at forbedre borgernes sundhed og livskvalitet. Idéerne kan spænde fra de helt store, ideologiske ønsker til de helt konkrete og hverdagsnære forslag.

Det skriver Københavns Kommune i en pressemeddelelse.

- Københavnerne er jo eksperter på deres egen hverdag, og derfor er det oplagt at inddrage dem i udviklingen af byens tilbud på sundheds- og ældreområdet. Jeg håber på, at rigtig mange vil benytte muligheden og give deres gode idéer til, hvordan vi sikrer bedre sundhed og livskvalitet for københavnerne, siger Sisse Marie Welling, sundheds- og omsorgsborgmester i København (SF).

’Like’ dig til bedre sundhed
Målet med hjemmesiden God idé er at give alle københavnere en stemme på sundheds- og ældreområdet. Også selvom man ikke selv går rundt med en god idé, man vil dele, er det muligt at gå ind på hjemmesiden og ’like’ de idéer, man godt kunne tænke sig blev ført ud i livet.

Ud over at ’like’-funktionen kan give ophavsmanden et selvtillidsboost, hvis mange kan lide den pågældende idé, så skal den også være med til at give SUF en fornemmelse af, hvor bredt en idé appellerer.

Hjemmesiden God idé erstatter den tidligere digitale løsning Velfærdsklinikken, hvor man siden 2014 har kunnet sende gode idéer ind til forvaltningen. Velfærdsklinikken blev primært brugt af virksomheder og medarbejdere i SUF, hvor God idé i højere grad er målrettet almindelige borgere i København.

Se hjemmesiden her.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094