23948sdkhjf

Ny direktør for Social- og sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens

Anne Mette Vind er ansat som ny direktør for Social- og sundhedsskolen Fredericia- Vejle-Horsens.

Hun tiltræder 1. august 2019, oplyser uddannelsesinstitutionen i en pressemeddelelse.

Anne Mette Vind kommer fra en stilling som uddannelseschef ved Social- og Sundhedsskolen i Herning, hvor hun har været siden 2014.

Forud for det har Anne Mette Vind i en årrække været afdelingssygeplejerske i psykiatrien i Region Midtjylland, og hun besidder således mangeårig ledererfaring, en solid sundhedsfaglig baggrund samt en stor indsigt i SOSU-uddannelserne og det udøvende niveau inden for velfærdsområdet.

Rekruttering og fastholdelse
Den nye direktør er også klar til at håndtere både udvikling og udfordringer i en tid, hvor der er et markant behov for at styrke rekruttering og fastholdelse af elever og udvikle kvaliteten i sosu-uddannelserne;

- Jeg er stolt over, at jeg får muligheden for at stå i spidsen for en enestående skole, der har en vigtig opgave i at uddanne og efteruddanne fremtidens velfærdsmedarbejdere til et arbejdsmarked, der har stor brug for dem og deres faglighed, siger Anne Mette Vind.  

Med ansættelsen af en ny direktør betyder det et farvel til skolens nuværende direktør, Hanne Helleshøj. Hun har med udgangen af juli 2019 valgt at gå på pension efter 10 år på posten.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125