23948sdkhjf

Leverandør af hjælpemidler får nye ejere

Ejerne bag Mobilex A/S, der er leverandører af hjælpemidler til ældre, har valgt at sælge majoriteten i firmaet til investeringsselskabet Tema 65+, som drives af Dansk Generationsskifte.

Det oplyser Mobilex i en pressemeddelelse. 

- Mobilex har været i konstant vækst, hvilket ikke mindst skyldes at vi har fået godt fat i de tysktalende lande, så potentialet i virksomheden er absolut tilstede, også fordi befolkningen i Europa bliver ældre med hastige skridt. Det potentiale vil vi gerne udvikle sammen med teamet bag Dansk Generationsskifte, siger stifter af Mobilex Lars Nygaard.

Ny direktør og bestyrelsesformand
Han tilføjer, at udviklingsdirektør i Mobilex Thomas Nygaard Christensen også har købt en andel af firmaet og i den forbindelse indtræder som administrerende direktør i Mobilex.

Lars Nygaard fortsætter i bestyrelsen og skal i virksomheden arbejde med produktudvikling og indkøb, mens Jens Heimburger fra Dansk Generationsskifte bliver ny bestyrelsesformand.

- Mobilex er spot on i forhold til vores investeringsselskab Tema 65+ Invest. Der er tale om et glidende generationsskifte og virksomheden nyder godt af, at der kommer flere og flere ældre. Ovenikøbet er det en meget veldrevet virksomhed, så vi skal ikke ind og ændre på noget, men blot støtte op om yderligere eksportinitiativer og produktudvikling, siger Jens Heimburger. 

Om virksomhederne

  • Mobilex A/S blev stiftet i 2003 af Lars og Tonnie Nygaard. Lars Nygaard har siden 1989 været involveret i branchen for hjælpemidler til personer med funktionsnedsættelse. 
  • Mobilex A/S har hovedsæde i Skanderborg, hvor lager og kundebetjening er placeret. Derudover har virksomheden egne salgskonsulenter i Tyskland, Østrig, Schweiz og Italien
  • Tema 65+ Invest I A/S investerer i små og mellemstore danske virksomheder med fokus på produkter og serviceydelser rettet mod den stigende ældrebefolkning i Danmark.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173