23948sdkhjf

Atea vinder tablet- og skærmaftaler i seks kommuner

Fra 1. juli skal Atea levere digitale sundhedsløsninger til borgerne i Vejen, Kolding, Skanderborg, Frederikshavn, Frederiksberg og Københavns Kommune. Aftalerne for Vejen, Kolding og København overtager Atea fra TDC.

Læs også: Ny pulje genbrugshjælpemidler sendt i udbud

I aftalerne ligger en pc/tablet til skærmbesøg for hjemmeplejen og en Point-of-Care-touchskærm-løsning til plejecentre og bosteder, oplyser Atea i en pressemeddelelse.

- Overtagelsen styrker vores position, og gør os klar til at skalere leverancerne op sammen med kunderne, når den nationale udrulning af telemedicin og skærmbesøg sættes i gang fra 2020 (…), siger Morten Bo Jørgensen, direktør for offentlige kunder i Atea.

Ind på et nyt marked
Sidste år omsatte Atea for 672 millioner til sundhedssektoren – ca. 11 procent af virksomhedens samlede omsætning.

Hidtil er en stor del af omsætningen kommet fra levering af infrastruktur- og driftsløsninger, der sikrer it-fundamentet i sundhedsvæsenet, men nu bevæger Atea sig ind på markedet for borgernære digitale løsninger til ældre i eget hjem.

Med aftalen i de seks kommuner overtager Ata de fulde leverance- og driftsforpligtelser for alle nuværende aftaler mellem TDC og de nævnte kommuner.

Leverancerne dækker over alt fra hardware inkl. lagring, software, internet, mobile device management, logistik, montering, teknisk vejledning og oplæring af borger og sundhedsfagligt personale samt support.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094