23948sdkhjf

Dansk Erhverv går med i demenssamarbejde

Demens er en fælles udfordring. Derfor indtræder Dansk Erhverv nu i Folkebevægelsen for et Demensvenligt Danmark.

Det oplyser Dansk Erhverv i en pressemeddelelse

Demenssygdommens omfang udfordrer mange forskellige dele af samfundet og kalder ikke mindst på mere demensvenlighed, så mennesker med demens og deres pårørende kan have en sikker og tryg hverdag.

Det siger direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen.

- Vi har alle et ansvar for at udbrede gode ideer og skabe et mere demensvenligt og robust samfund. Derfor ser vi i Dansk Erhverv frem til at smøge ærmerne op og tage del i det vigtige arbejde, Folkebevægelsen for et Demensvenligt Danmark udfører, siger han.

Med indmeldelsen i Folkebevægelsen for et Demensvenligt Danmark indtræder Dansk Erhverv fremadrettet aktivt i samarbejdet med bl.a. en række sundhedsfaglige- og pårørendeorganisationer.

Hos Folkebevægelsen for et Demensvenligt Danmark er man glade for, at Dansk Erhverv nu er med.

- Der skal være plads til os alle – også når mennesker med demens har brug for lidt ekstra tålmodighed og forståelse fra omverdenen. Om det er i køen i supermarkedet, i bussen, i sportsklubben eller til det kulturelle arrangement. Det kræver, at vi arbejder bredt sammen på tværs af samfundet. Derfor er vi glade for Dansk Erhvervs indtræden i samarbejdet. Det rummer mange muligheder, siger sekretariatsleder Lone Harlev.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079