23948sdkhjf

Ny direktør i OK-Fonden

Den 1. september 2019 tiltræder Ulrik Ahrendt-Jensen som administrerende direktør i OK-Fonden. Ulrik Ahrendt-Jensen kommer fra en stilling som direktør for Pzena Investment Management Europe i London.

Læs også: PFA og OK-Fonden bygger plejeboliger for 2,5 milliarder

Det oplyser fonden i en pressemeddelelse mandag.

- Vi har gennem et stykke tid arbejdet med OK-Fondens fremtidige udvikling og placering på velfærdsområdet. Som en del af det har vi valgt at gennemføre generationsskifte og omorganisering i ledelsen, fortæller bestyrelsesformand Michael Brostrøm.

OK-Fondens nuværende administrerende direktør, Paul Erik Weidemann, bliver således ny formand for OK-Fondens bestyrelse, og Michael Brostrøm skifter til posten som næstformand.

Eva Lunding Olsen fortsætter som direktør og medlem af direktionen i OK-Fonden.

Læs også: Efter konkurs: Færdiggørelse af plejehjem sendes i udbud

- Jeg glæder mig til at lægge mine kræfter i en organisation, hvor jeg kan bruge min erfaring med mennesker, organisation og økonomi på alle niveauer til noget, som har en positiv indflydelse på dagligdagen for mange mennesker, siger Ulrik Ahrendt-Jensen.

Direktørskiftet markeres med en reception den 9. september.

Fakta om OK-Fonden

  • OK-Fonden driver et hospice, 11 psykiatriske bo- og behandlingssteder, to socialøkonomiske virksomheder og 16 plejecentre landet over – med flere på vej. Derudover administrerer OK-Fonden 1.300 boliger blandt andet 480 boliger fordelt på 30 seniorbofællesskaber.
  • OK-Fonden beskæftiger ca. 2000 medarbejdere.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094