23948sdkhjf

Projektet blev for stort: Hjemmepleje må vente på nyt hus

Hjemmeplejen i Smørum må væbne sig med tålmodighed. 

Læs også: Plejefirma ansætter efter kontrakt med 10.kommune

De var ellers blevet stillet nybyggede rammer i udsigt, men nu er de planer skudt til hjørne for en stund.

Det planlagte nybyggeri har nemlig vist sig at blive for stort til den tiltænkte byggegrund ved siden af kulturhuset i Smørum. Derfor er udbuddet nu blevet annulleret, og der skal findes en ny placering i Smørum.

Det skriver Egedal Kommune, som Smørum Hjemmepleje hører under, på deres hjemmeside.

Ser på nye placeringer
Under arbejdet med at afklare behovene for hjemmeplejens nye hus, har det vist sig, at byggeriet kræver mere plads end forventet.

Det betyder, at modulbyggeriet skal bygges hen over to lokalområder - og det kan kun ske, hvis man laver lokalplanen om. Det har derfor desværre været nødvendigt at annullere udbuddet af totalentreprisen.

Nu skal kommunen i gang med at se på løsningsmuligheder, og ser samtidig på andre placeringer i Smørumområdet.

Læs også: Kære Pleje: Nu har vi kun én by tilbage

- Det er vigtigt for os, at hjemmeplejen i Smørum får de bedst mulige rammer, når vi bygger nyt til dem. Vi har desværre måttet konstatere, at det betyder, at der ikke er plads til byggeriet mellem kulturhuset og lunden, siger Ib Sørensen, 1. viceborgmester og formand for Planudvalget.

Midlertidigt genhuset
Nybyggeriet til hjemmeplejen skal give hjemmeplejen nye arbejdsforhold med plads til bade- og omklædningsfaciliteter og møde-, dokumentationsrum- og spiselokaler.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi nu skal se på mulighederne for en anden placering i Smørum, siger Ib Sørensen, og fortsætter:

- Hjemmeplejens personale har midlertidigt fået lokaler på Søagerskolen, og selvom det fungerer i en overgangsperiode er det vigtigt for mig at slå fast, at det kun er en midlertidig løsning, indtil det nye byggeri står klart.

Byggeriet ved Kulturhuset skulle have stået færdigt i foråret 2020.

- Umiddelbart vurderer administrationen, at projektet bliver forsinket med et år, men vi kan først sige det med sikkerhed, når vi ved hvor de nye lokaler skal bygges, slutter Ib Sørensen.

Kilde: http://www.egedalkommune.dk/nyheder/2019...

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.11