23948sdkhjf

Nyt vikarkorps: Kommune garanterer timetal og indflydelse på arbejdstiden

Når der fremover mangler ledige hænder i hjemmeplejen i Haderslev Kommune, vil det være et internt vikarkorps, der står klar til at løse opgaverne. I løbet af efteråret 2019 opretter Haderslev Kommune sit eget vikarkorps.

Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse

- Vi synes, det er en rigtig god idé for både borgerne og medarbejderne. Borgerne vil møde et kendt ansigt, der har de faglige kvalifikationer i orden, fordi vi ansætter uddannet personale i vikarkorpset, som vil blive en del af Haderslev kommune, siger Gyde Mortensen fællestillidsrepræsentant for FOA.

Søger uddannet personale
Stillingerne kan søges af uddannet personale: det kan både være social- og sundhedshjælpere eller social- og sundhedsassistenter. Vigtigt er det, at de har lyst til et job med en varieret arbejdsdag, hvor der er mulighed for at have medindflydelse og medbestemmelse.

- Det kræver stor fleksibilitet og gode sociale kompetencer at være en del af vikarkorpset, fordi du vil komme til at samarbejde med forskellige personalegrupper og borgere. Samtidig får du indflydelse på, hvor mange timer, du vil have og hvilke type vagter, hvilket vil være attraktivt for nogen, siger stedfortrædende fælllestillidsrepræsentant Eva Strandbygaard.

Distriktsleder i Plejedistrikt Slivsø, Hanna Barfoed, håber der kommer mange ansøgere. Hun glæder sig over, at Haderslev kommune nu kan tilbyde medarbejderne en fleksibel ansættelsesform:

- Det giver kontinuitet for borgerne, at det er de samme ansigter, de møder. Samtidig er det en fordel for distrikterne, fordi det er uddannet personale, der kender vores værdier og normer i Haderslev Kommune, siger hun.

Stillingerne er slået op, og der vil løbende blive afholdt ansættelsessamtaler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094