23948sdkhjf

Over 700 vil bruge nyt kommunalt plejetilbud

763 borgere. Så mange skal den nye kommunale plejeleverandør i Gribskov Kommune levere til, når Attendos kontrakt som kommunens hovedleverandør udløber 1. december.

Fra den dato er der dermed tre leverandører i kommunen: BM Pleje, CCC Pleje og altså kommunen selv. Det står klart efter at fristen for at melde sig som udbyder udløb sidste uge.

Det skriver Sjællandske.

Kommunens går nu i dybden med borgernes plejebehov for at se, hvor mange ansatte der skal rekrutteres til kommunens nye plejetilbud.

Kommunen indgik en aftale med Attendo tilbage i august om at overtage virksomhedens medarbejdere. Men derudover de cirka 100 ansatte regner kommunen med at skulle ansætte flere. 

Kommunen bliver den største udbyder af pleje. De skal sørge for 763 borgere, BM Pleje har 258 brugere, mens CCC Pleje har 53.

Sagen kort

  • Attendo opsagde samarbejdet med kommunen i juni måned med virkning fra 1. december. Årsagen var uenighed om prisniveauet for plejeopgaver i kommunen.
  • Kommunen valgte på den baggrund selv at oprette et plejekorps.
  • I midten af august indgik parterne en aftale om, at kommunen overtager Attendos knap 100 medarbejdere, så de fortsætter deres arbejde i kommunalt regi.

Kilde: https://sn.dk/Gribskov/763-borgere-skal-...

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093