23948sdkhjf

Social- og sundhedsskole ansætter ny uddannelseschef

Social & SundhedsSkolen i Herning har ansat Inge Dolmer som uddannelseschef.

Inge Dolmer tiltræder 1. oktober 2019 og bliver chef for fire uddannelsesledere, som hun skal samarbejde med omkring uddannelsen af elever på skolens forskellige grundforløb, hovedforløb samt kursus- og efteruddannelsesaktiviteter. 

Det oplyser skolen i en pressemeddelelse. 

Kommer fra Aarhus Tech
Inge Dolmer 55 år og kommer fra en stilling som uddannelseschef på Aarhus Tech. Oprindeligt er hun uddannet socialrådgiver og har desuden været uddannelseschef på Sosi Aarhus, hvilket giver hende et solidt afsæt til at arbejde videre med uddannelse af medarbejdere til social- og sundhedssektoren og det pædagogiske område.

- Jeg er rigtig glad for at kunne præsentere Inge Dolmer som vores nye uddannelseschef og kollega på social- og sundhedsskolen. Hun har en meget spændende og relevant profil samt bred erfaring med uddannelse af og fastholdelse af erhvervsskoleelever, som vi bestemt er interesseret i at drage fordel af, siger Mads Schmidt Haagensen, direktør på Social & SundhedsSkolen, Herning.

Vigtigt arbejde forude
Inge Dolmer er spændt på igen at arbejde med social- og sundhedsuddannelserne og den pædagogiske assistentuddannelse. Og ikke mindst den pædagogiske assistentuddannelse kan vise sig at være en væsentlig brik i arbejdet med at få flere uddannede hænder ind i daginstitutioner og det øvrige pædagogiske område:

- De pædagogiske assistenter er ”praktiske teoretikere”, der i uddannelsen får kompetencer til via leg og pædagogiske færdigheder at stimulere og udvikle det enkelte barn til at blive livsduelige samfundsborgere. Og det er så nødvendigt at få flere uddannede ind i vores dagtilbud for børn og unge, fortæller den nyansatte uddannelseschef.

Udover at have fokus på arbejdet med selve uddannelse af nye medarbejdere til det midt- og vestjyske har Inge Dolmer også set sig lun på den måde, direktøren på Social & SundhedsSkolen, Herning, Mads Schmidt Haagensen ønsker at lave skole på:

- Jeg er vild med tanken om at skabe et højskolemiljø på social- og sundhedsskolen i Herning og Holstebro, hvor involverende og lærende fællesskaber og dannelsesperspektivet er i centrum. Det giver rigtig meget mening for mig, da det afspejler virkeligheden og de nødvendige personlige og faglige færdigheder, som skolens elever og kursister skal have med, når de skal ud i praksis og arbejde, siger Inge Dolmer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094