23948sdkhjf

Hjemmepleje og sygepleje slår pjalterne sammen

Der er tale om mere end bare flyttekasser og en ny vej til arbejde, når Furesø kommunes hjemmepleje og sygepleje flytter sammen.

Læs også: Knytter tættere bånd mellem kommune og hospital

Der er også tale om muligheden for nye faglige samarbejder, kan komme borgernes til gavn. Det siger Carina Holst-Christensen, der er leder af kommunes hjemmepleje til Sjællandske. 

- Vi lever alle sammen længere. Det betyder, at vores borgere får andre behov. Hvor det før var raske borgere, der havde behov for støtte og omsorg, er de ofte mere syge, og deres situationer er mere komplekse. Derudover har vores borgere i højere grad brug for hjælp til at klare sig selv i hverdagen. Derfor skal vi være dygtigere, og det bliver vi, når vi får samlet sundhedspersonalet under samme tag, fortæller leder af hjemme- og sygeplejen Carina Holst-Christensen.

Gammel Widex-bygning
Kommunens hjemme- og sygepleje flytter ind på øverste etage i den bygning, der tidligere lagde kvadratmeter til høreapparatgiganten Widex, der voksede ud af huset og flyttede til Lynge i 2010. Siden har bygningerne stået tomme.

Ud over kommunen skal bygningen også bebos af Furesø Iværksætterhus.

Kilde: https://sn.dk/Furesoe/Hjemmeplejen-og-iv...

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.109