23948sdkhjf

Festival skal styrke studiemiljø

Københavns Professionshøjskole giver de studerende undervisningsfri i dag fredag den 4. oktober og opfordrer samtlige 20.000 studerende til at deltage i ny heldagsfestival, der skal skabe et stærkere sammenhold på tværs af årgange og uddannelser

Læs også: VIDEO: Her kan studerende træne i virkelighedstro omgivelser

Et godt studiemiljø er nemlig afgørende for, at man som studerende føler sig godt til rette på sin uddannelse.

- Men når man som Københavns Professionshøjskole har spredt vores 20.000 studerende ud over 21 studieretninger og flere campusser, så giver det visse udfordringer i hverdagen at skabe et stærkt sammenhold på tværs af årgange og studieretninger, siger rektor Stefan Hermann fra Københavns Professionshøjskole.

KP Festivalen begyndte med morgenmad på de studerendes ”eget campus”, og derfra deltes de studerende op i mindre grupper, der deltog i en stafet, så man i løbet af dagen kom rundt på fem forskellige campusser. Så lærerstuderende fra Campus Carlsberg f.eks. kom på besøg hos jordemoderstuderende på Campus Nørrebro.

- Vi vil gerne skabe en ny tradition på Københavns Professionshøjskole, som får alle os studerende til at rykke tættere sammen. Knap så meget fremdriftsreform og karakterræs og mere fokus på trivsel og det gode studiemiljø”, siger forperson for Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole, Thor George Sayers.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.109