23948sdkhjf

Kendt plejefirma vender retur til Aarhus

Borgere i Aarhus får nu mulighed for at vælge en ny udbyder af hjemmepleje: Svane Pleje meddeler i dag, at de er på markedet i i den østjyske kommune fra 1. november.

Det er både hjemmepleje og praktisk hjælp, Svane Pleje kommer til at tilbyde. Firmaets godt 300 sundhedsuddannede medarbejdere leverer i dag hjemmepleje i ni jyske og fynske kommuner. Nu bliver Aarhus nummer 10 i rækken, og vicedirektør i Svane Pleje, Niels Brun Madsen, føler sig overbevist om, at mange aarhusianere vil bruge deres frie valg til at vælge Svane Pleje som deres nye leverandør af hjemmepleje.

"Vi tilbyder tryghed"
- Vi tilbyder den tryghed, som rigtigt mange borgere efterspørger. Vi ved, at det betyder så meget for borgerne at få regelmæssig og personlig pleje fra en medarbejder, de kender. Hos os har det derfor en rigtigt høj prioritet at knytte borgerne sammen med faste hjælpere, så de får en fast kontaktperson, de er trygge ved, og som kender deres
personlige behov og ønsker, siger han.

Optimisme
Niels Brun Madsen baserer også sin optimisme på de erfaringer, virksomheden har fra andre kommuner:
- Vores erfaring med at tilbyde hjemmepleje i så mange kommuner, betyder, at vi har masser af viden og stærke kompetencer i virksomheden - vores dygtige medarbejdere besidder med andre ord en høj faglighed. Jeg tror på, at det er årsagen til, at mange borgere i de kommuner, vi allerede er tilstede i, vælger os til, når de bliver mere plejekrævende grundet stigende helbredsmæssige udfordringer. I den situation betyder stærk faglighed og faste kontaktpersoner ekstra meget, og sådan er jeg også sikker på, at aarhusianerne ser på det”.

Svane Pleje tilbød også hjemmepleje i Aarhus i perioden 2009 - 2015, hvor kommunen
ifølge Niels Brun Madsen sænkede prisen på plejeydelser "betydeligt". Samtidig  gennemførte kommunen et udbud, hvor tre andre plejefirmaer bød ind med priser, der var lavere end Svane Plejes – to af virksomhederne gik efterfølgende konkurs, og det sidste lukkede senere ned.

- Den pris, vi tilbød kommunen afspejlede, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten af hjemmeplejen til borgerne. Det gør vi heller ikke i dag, siger vicedirektøren.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125