23948sdkhjf

Ukendt vikarbureau stormer mod halv milliard i omsætning

CareLink har vundet et stort udbud og høster dermed et to-cifret millionbeløb for opgaven i Region Midt. 

Det går dermed virkelig godt for vikabureauet. Sådan har det været de seneste 12 år for vikarbureauet fra Randers. I 2012 lød omsætningen på nul kroner. Siden har sygeplejerske Mette Lynggren - der begyndte fra sit private hjem i Randers - ikke set sig tilbage. Lige nu omsætter CareLink for omkring 400 millioner kroner, hvilket har gjort virksomheden til det hurtigst voksende vikarbureau indenfor sundhedssektoren.

I maj 2019 købte kapitalfonden Dansk Generationsskifte sig ind i virksomheden og Brian Rosenberg (45 år) blev ny adm. direktør.

Succesen ser ud til at fortsætte. Selvom virksomheden selv kalder sig "relativt ukendt", har Care Link vundet endnu et stort udbud på levering af vikarer til samtlige hospitaler og hele socialområdet i Region Midt. En kontrakt til en samlet værdi på kr. 35 mio.

- Vi er ekstremt stolte over, at vi endnu en gang bliver vist stor tillid, denne gang fra Region Midt. Udbuddet omfatter både det somatiske, psykiatriske og sociale område, og vi er blevet første leverandør på alle tre områder, så det er vi selvfølgelig virkelig ekstremt glade for, siger adm. direktør Brian Rosenberg. 

Den store frihed og fleksibilitet, der er ved at være vikar hos CareLink, får mange sundhedsfaglige medarbejdere til at søge mod de private aktører og især vikarbureauerne. Adm. direktør Brian Rosenberg kan godt nikke genkendende til dette: - Vi modtager hver evig eneste dag ansøgninger fra sundhedsfagligt personale, som ønsker at blive en del af CareLink. Faktisk har vi personlige samtaler med mellem 50 og 100 kandidater hver eneste uge året rundt, og vi kan bruge endnu flere sygeplejersker og SOSU-assistenter, for efterspørgslen er enorm.

CareLink

CareLink er Danmarks tredjestørste vikarbureau indenfor social- og sundhedssektoren. CareLink har i 2017, 2018 og 2019 fået Børsens Gazelle-pris. Foruden vikarydelser driver CareLink en hastigt voksende afdeling, som varetager specialopgaver indenfor det respiratoriske områder samt børneområdet for kommuner, regioner samt private borgere.

CareLink har hovedsæde i Randers samt kontorer i Aalborg, Aarhus og Valby.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094