23948sdkhjf

Ny koncept med kost får appetitten til at stige

Ernæringsassistenterne på Regionshospitalet Horsens kommer selv ud med maden til patienter. Det giver bedre rådgivning, og samtidig får sygeplejerskerne mere tid til pleje.

Det viser erfaringerne hos centralkøkkenet på Regionshospital Horsens. Siden nytår har Regionshospitalet Horsens arbejdet med det nye kostkoncept.

- Jeg kan mærke, at patienterne er glade, når jeg kommer ind og spørger, hvad de kunne tænke sig at spise, siger ernæringsassistent Lisbeth Haugaard Petersen til TV Syd.

De foreløbige resultater viser, at patienterne er blevet bedre til at spise. Det siger afdelingsssygeplejerske Caroline Riis Mågård til TV Syd.

- Det er meget vigtigt at få den ernæring, man har brug for under en indlæggelse og for at kunne hele hurtigere, siger hun.

Det er kun enkelte afdelinger på Regionshospitalet Horsens, der har fået indrettet eget køkken på afdelingen. Ifølge planen skal konceptet indføres på flere afdelinger

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078