23948sdkhjf

Attendo sluttede af med manér i Gribskov

Det blev en bevægende afsked med pensionisterne i Gribskov, da hjemmeplejevirksomheden Attendo fredag markedede et stop af leverance af hjemmepleje i Gribskov Kommune og markerede det med bustur og middag for 100 af borgerne.

Læs også: Over 700 vil bruge nyt kommunalt plejetilbud

Afskeden sker efter 13 års virke. Flere tusinde borgere er i den periode blevet plejet af Attendos medarbejdere. For begge parter er det derfor med en vis vemod, at det nu slutter. Farvelfesten bestod af en udflugt til Frederikssund, hvor Attendo Lærkevej Friplejehjem åbnede i juni.

- Invitationen til Frederikssund blev så positivt modtaget, at vi måtte arrangere en ekstra tur. Så i alt har flere end 100 Gribskov-borgere været på besøg i Frederikssund. Og vi har fået så mange positive tilkendegivelser, at man bliver helt varm om hjertet. Interessen og opbakningen er derfor et velfortjent skulderklap til vores medarbejdere, der har gjort en fantastisk indsats i Gribskov gennem mange år, siger Angelica Pedersen, virksomhedschef for Attendo i Græsted og Helsinge.
 

Attraktive faciliteter
Deltagerne fik en tur over den nye Kronprinsesse Marys Bro, inden busserne stoppede ved det nye plejehjem midt i Frederikssund. Her ventede personalet med forloren hare og en stor Attendo-lagkage i lokalerne på 3. sal. På vej op kunne pensionisterne og deres ledsagere se nogle af de mange faciliteter, som huset er udstyret med, bl.a. spa-bad, plante-rum og fitness-udstyr.

Friplejehjemmet er indrettet med 72 boliger og er det største af tre plejehjem, som Attendo Danmark driver. De to andre er Udsigten Plejecenter i Gribskov Kommune med 28 boliger og Vonsildhave Plejecenter ved Kolding med 60 boliger.

På Lærkevej er lidt over 30 af de 72 boliger nu taget i brug. Susanne Lidsmoes forklarer, at det er en helt bevidst strategi at tage huset i brug i etaper, så hverdagen når at falde på plads for beboere og medarbejdere. Samtidig giver det også tid til at rekruttere det rette personale.

Attendo har cirka 140 medarbejdere i Gribskov Kommune. Omkring 80 har sagt ja til at blive virksomhedsoverdraget til de aktører, som nu skal stå for hjemmeplejen. Et par medarbejdere vil indgå i staben på Attendo Lærkevej Friplejehjem.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.093