23948sdkhjf

Ny oversygeplejerske på Regionshospitalet Viborg

Christine Dragsbæk Knudsen bliver ny oversygeplejerske på Operation og Intensiv fra 1. januar.

Det oplyser Region Midt i en pressemeddelelse.

Christine Dragsbæk Knudsen kommer fra en stilling som oversygeplejerske på Bedøvelse, Operation og Intensiv på Regionshospitalet Horsens og tiltræder efter nytår på Hospitalsenhed Midt i stillingen som oversygeplejerske på Operation og Intensiv på Regionshospitalet Viborg.

Her bliver hun en del af afdelingsledelsen sammen med Mads Vandborg, der er konstitueret ledende overlæge i afdelingen. 

- Operation og Intensiv er for mig en kendt afdeling med mange dygtige og dedikerede medarbejdere. Medarbejdertrivsel er fundamentet for en velkørende afdeling, og jeg prioriterer arbejdsmiljø meget højt. Som ny leder i afdelingen kan jeg tilføre ny energi og inspiration til afdelingen, samtidigt med at jeg sammen med den ledende overlæge anviser retningen – til gavn for både medarbejderne, men i særdeleshed også for patienterne, siger Christine Dragsbæk Knudsen.

Christine Dragsbæk Knudsen er 40 år. Hun blev uddannet til sygeplejerske i 2002 og har arbejdet som sygeplejerske på Hospitalsenheden Vest, indtil hun i 2007 fik job på Regionshospitalet Viborg.

Tilbage til Viborg
Her var hun først ansat som anæstesisygeplejerske og siden hen som afdelingssygeplejerske på Intensiv. Siden 2017 har hun varetaget stillingen som oversygeplejerske på Bedøvelse, Operation og Intensiv på Regionshospitalet Horsens, men vender nu tilbage til Viborg.

- Vi er glade for, at Christine har takket ja til stillingen som oversygeplejerske på Operation og Intensiv på Regionshospitalet Viborg. Hun kommer med erfaringen fra en tilsvarende stilling, og derudover kender hun området rigtig godt efter tidligere at have arbejdet 10 år i den afdeling, hun nu bliver leder for. Vi ser frem til et godt og spændende samarbejde med hende, siger Thomas Balle Kristensen, hospitalsdirektør i Hospitalsenhed Midt.

Christine Dragsbæk Knudsen bor i Struer med sin mand og deres to børn på 10 og 13 år.

 

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094