23948sdkhjf

Kære Pleje: Nu har vi kun én by tilbage

'Kære Pleje' lukker afdelinger i to byer. Det skriver Fyens.dk, for hvem lukningen er ret relevant, idet en af afdelingerne ligger i Middelfart. Den anden ligger i Fredericia. Kære Plejes Odense-afdeling lukkede desuden i efteråret.

Læs også: Plejefirma ansætter efter kontrakt med 10.kommune

Lukningerne sker efter 1. april. Tilbage er så kun selskabets største afdeling i Kolding, hvor ca. 500 ældre får hjælp til at holde deres hjem rent eller til personlig pleje.

- De ældre og vores ansatte skal ikke være urolige. Jeg kan garantere, at vi ikke står for at lukke ned i Kolding. Afdelingen her har altid været vores største og vigtigste afdeling, siger advokat Øjvind Hulgaard, der er selskabets bestyrelsesformand til Fyens.dk.

Da politikerne i Odense besluttede at ændre på afregningsmodellen, gav modellen ike længere mening for plejevirksomheden. Selskabet har også tidligere sagt stop i Kolding, hvor prisen i 2014 blev presset så langt ned, at flere private leverandører gik konkurs.

Årsagen til lukningen i både Fredericia og Middelfart er, at en konkurrent løb med aftalen, så Kære Pleje lukker ned 1. april. I Frederica er Kære Pleje dog så uenige i udbudsforløbet, at sagen nu ligger hos firmaets advokat.

Læs også: Kendt plejefirma vender retur til Aarhus

Øjvind Hulgaard siger til Fyens.dk, at 'det er blevet vanskeligere at drive privat plejefirma'.

- Når kommunerne kører med treårige udbud, så er det svært at have en fornuftig økonomi i selskabet. Når man bliver godkendt som leverandør, starter man uden kunder og skal først bygge selskabet op. Og det koster penge. Skal man trække sig ud efter tre år, så koster det også penge, siger han.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094