23948sdkhjf

Han skal føre gigantisk fremtidsplejehjem til start

Det bliver en helt ny måde at organsisere og se på velfærd på, når Aarhus Kommune i sensommeren 2020 åbner op for 'Generationernes Hus', hvor Aarhus samler sine velfærdsopgaver på en ny måde med daginstitution, boliger til voksne mennesker med handicap, familieboliger, ungdomsboliger, ældreboliger og plejeboliger under ét tag.

Læs også: Kommune spildte knap en million på advokatregninger i plejesag

Allan Tambo Christiansen er manden, der som chef for Generationernes Hus skal køre projektet i hus fra 1. februar.

Generationernes Hus vil rumme en integreret daginstitution med plads til op til 150 børn, 24 handicapboliger, 40 ungdomsboliger, 40 familieboliger, 100 ældreboliger og 100 plejeboliger.

- Vi har ansat en chef med stor erfaring med at skabe netværk og samarbejde på tværs. Det bliver nogle af de vigtigste egenskaber, når Aarhus Kommune og Brabrand Boligforening skaber en helt ny form for velfærdsydelse, siger Majbritt Veise Blohm, områdechef i Sundhed og Omsorg i en pressemeddelelse.

Fra VisitAarhus til Generationernes Hus
Allan Tambo Christiansen kommer fra en stilling som chef for erhvervsturisme og kongresser i VisitAarhus. Her har en af de vigtigste opgaver været at udvikle samarbejdet mellem Aarhus Universitet, VisitAarhus og de private turismevirksomheder – og ikke mindst tiltrækningen af verdenskongressen i rehabilitering, som kommer til Aarhus i december i år.

- Generationernes Hus er en helt ny måde at tænke velfærd på. Jeg kommer med et åbent blik for, hvordan vi skal implementere nogle af de erfaringer og ideer, der allerede findes for at skabe fællesskab. Samtidig kan der være helt nye måder, vi skal arbejde i huset på, som vi ikke har set endnu, siger Allan Tambo Christiansen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078