23948sdkhjf

Rejsegilde for 24 nordjyske plejeboliger

Arbejdet skrider godt fremad på Boligselskabet Nordjylland nye seniorboliger i Sulsted, som NCC opfører. Det oplyser entreprenøren i en pressemeddelelse. 

Læs også: 104 plejeboliger på vej til Jyllands vestkyst

Mandag den 10. februar blev der fejret rejsegilde på byggeriet, som omfatter 24 nye seniorboliger fordelt på fem blokke med mellem tre og syv enheder. 

- Som entreprenør er det altid en fornøjelse at blive inviteret til rejsegilde. Det er nemlig udtryk for, at byggeriet nu for alvor begynder at tage form, og at projektet er godt på vej mod det færdige resultat, sagde senior projektchef fra NCC, Jacob Søe Lundgaard, og sendte samtidig rosende ord til alle de samarbejdende parter - håndværkere på pladsen, byggeledelse og bygherre. 

Fakta: Seniorboliger i Sulsted

Bygherre: Boligselskabet Nordjylland

Arkitekt: Arkitektfirmaet Kjaer & Richter A/S

Ingeniør: Brix & Kamp A/S Hjørring- Rådgivende ingeniør

Totalentreprenørentreprenør: NCC Danmark A/S

Byggesum: 23,5 mio. kr.

Omfang: 2.066 kvm

Byggeperiode: maj 2019 til 30. juni 2020

Adresse: Toftegårdsvej 53-97, 9381 Sulsted

Lignende tak til håndværkere, entreprenører og rådgivere kom Troels Bidstrup Hansen, formand for boligforeningens hovedbestyrelse, med i sin tale ved rejsegildet.

Mildt vejr muliggør udvendigt arbejde
De tre første af de i alt fem blokke er lukket, og de indvendige arbejder er påbegyndt i de to første. Der er kommet tag på den fjerde blok, hvor der nu er gang i opmuringen af facaderne. Den femte blok har fået bagvægge, og her arbejdes der på taget. 

Året er begyndt med mildere temperaturer end sædvanligt, og det har gjort det muligt også at begynde arbejdet på de udvendige arealer. 

De nye seniorboliger er tegnet med gode adgangsforhold og fokus på energioptimering af Arkitektfirmaet Kjaer og Richter og ligger på Toftegårdsvej 53-97 i Sulsted.

Hvert hus får egen parkeringsplads og eget redskabsrum, og området udformes, så det sikrer tryghed og giver mulighed for fællesarealer. 

Boligerne forventes at stå klar til udlejning i august i år.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.328