23948sdkhjf
>

TV-profil træder ind i Danske Handicaporganisationer

Danske Handicaporganisationer (DH) har ansat tidligere politisk redaktør på TV 2 Anders Langballe som ny kommunikationschef.

Læs også: Danske Handicap-organisationer mister direktør

Det oplyser organisationen i en pressemeddelelse tirsdag.

DH er det fælles talerør for 35 handicaporganisationer og repræsenterer 340.000 mennesker med alle typer handicap. Synlige og usynlige – fra hjerneskade og gigt til udviklingshandicap og sindslidelse.

"Et scoop"
Katrine Mandrup Tang, direktør i Danske Handicaporganisationer (DH), er ikke i tvivl om, at Anders Langballe kan være med til at skabe endnu mere fokus på deres interesser:

- Anders Langballe er en stor kapacitet inden for politisk journalistik og et scoop for handicapbevægelsen. Handicapområdet fortjener endnu mere synlighed i pressen og i den førte politik. Jeg ser frem til at få Anders med ombord, siger hun.

Han har i mange år haft ansvaret for TV 2’s politiske dækning, men blev i november 2018 ramt en blodprop i hjernen. Nu brænder han for at komme i gang med at bruge sine evner inden for handicapområdet.

Anders Langballe, ny kommunikationschef i Danske Handicaporganisationer (DH), udtaler:

- (...) Turen gennem sundhedssystemet med professionel genoptræning har gjort et dybt indtryk på mig. Jeg vil tage det med videre til gavn for de mange mennesker med handicap og deres pårørende, siger han.

Anders Langballe tiltræder i starten af marts.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.08