23948sdkhjf

Minister på tur skal studere moderne pleje

På torsdag lægger sundheds- og ældreminister, Magnus Heunicke, visit på plejehjemmet Lergården i Aabenraa, hvor ministeren skal opleve et plejehjem, der har taget højteknologiske hjælpemidler til sig, nemlig blandt andet den intelligente ble Abena Nova.

Aabenraa Kommune var den første kommune, der blev sat til at teste Abena Nova, og det er Heunicke selv, der har bedt om lov til at kigge forbi Lergåren.

Sundheds- og ældreministeren skal også have en mere generel information om, hvordan Aabenraa Kommune er med i udviklingssamarbejder med erhvervslivet – blandt andet med afsæt i Abena Nova-bleen, skriver Aabenraa Kommune i en pressemeddelelse.

- Vi glæder os til at byde Magnus Heunicke velkommen til kommunen, og jeg ser personligt frem til at vise ham vores moderne plejehjem Lergården og præsentere ham for de resultater og erfaringer, vi har fået med brugen af Abena Nova, siger Karsten Meyer Olesen, der er formand for Social- og Sundhedsudvalget.

Ud over at høre om Abena Nova-bleen skal ministeren også høre om de gode samarbejder, der er mellem Aabenraa Kommune og private aktører i kommunen.

- Abena Nova-bleen er et godt eksempel på et udviklingssamarbejde mellem Abena og Aabenraa Kommune. Det er et udtryk for et tæt samarbejde mellem kommunen og det private erhvervsliv, siger Thomas Andresen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094