23948sdkhjf

Plejefirma ansætter efter kontrakt med 10.kommune

Der bliver brug for nye medarbejdere hos Svane Pleje efter virksomheden har tegnet kontrakt med den 10. i rækken af kommuner. Det er i Middelfart, man fra 1. april kan vælge Svane Pleje til hjemmepleje og praktisk hjælp efter gældende regler om frit valg.

Svane Pleje beskæftiger i dag ca. 300 sundhedsuddannede medarbejdere og leverer hjemmepleje i ni jyske og fynske kommuner.

Direktør i Svane Pleje, Niels Brun Madsen, siger i den forbindelse:

Hos os har det derfor en rigtigt høj prioritet at knytte borgerne sammen med faste medarbejdere, så de får en fast kontaktperson, de er trygge ved, og som kender deres personlige behov og ønsker.

Det har tidligere virksomheden Kære Pleje, der har haft kontrakt med Middelfart Kommune. Efter det seneste udbud, som Svane Pleje altså vandt har Svane Pleje ansat en række medarbejdere fra Kære Pleje.

- Vi ansætter lige nu medarbejdere, som kender borgerne og lokalområdet i Middelfart Kommune i forvejen. Samtidig tilbyder vi naturligvis også en personlig kontaktperson og et veluddannet hjælperteam, som man både fagligt og personligt kan være helt tryg ved, siger Niels Brun Madsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.046