23948sdkhjf

Health & Rehab Scandinavia udskydes til september

"Kære samarbejdspartner. Health & Rehab Scandinavia 2020 flyttes fra maj til september".

Sådan lyder det her til eftermiddag fra direktøren for Danish.Care, Morten Rasmussen, der dermed på grund af virus-pandemien Covid-19 har valgt at flytte datoen for Skandinaviens største messe for velfærdsteknologi og hjælpemidler.

"I lyset af den fortsatte udbredelse af coronavirus i Danmark og den nationale indsats for at begrænse smitte, flyttes messen Health & Rehab Scandinavia fra 12.-14. maj 2020 til 2.-4. september," lyder det videre fra Danish.Care.

"Health & Rehab Scandinavia er en messe for social- og sundhedssektoren og for branchens private leverandører, og af hensyn til alle involverede parters igangværende prioriteter og videre planlægning, ønsker vi at være ude i god tid med en ny dato her to måneder før messens planlagte afholdelse."

Det forholder sig således, at udstillere automatisk overføres som udstillere på messen i september på samme betingelser og vilkår som hidtil.

- Der vil være enkelte ændringer til programmet og for rammerne for messen, som vil blive afklaret i den kommende tid, siger Morten Rasmussen.

Health & Rehab Scandinavia – messen for hjælpemidler og velfærdsteknologi, der afholdes i Bella Center, er Danmarks største messe og mødeplads for social-, sundheds- og plejesektoren med over 8.000 besøgende og over 200 udstillere over tre dage.

Artiklen er en del af temaet COVID-19.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093