23948sdkhjf

Voi savner formål til 5.000 el-løbehjul

Haves: Corona-lukket samfund. Søges: Formål til 5.000 el-løbehjul.

Det er den aktuelle situation for Voi, der samler og distribuerer el-løbehjul til fem forskellige byer i Danmark.

I sidste uge kunne Electronic Supply fortælle, at Voi trak flåden af el-løbehjul tilbage fra Vejle, Aarhus, Aalborg og Odense, fordi folk ikke længere går på gaden i samme udstrækning som før, og derfor ikke har brug for et hurtigt lift på løbehjul.

I alt råder Voi over 5.000 el-løbehjul, og det er dem, Voi nu søger et formål til.

- Vi opfordrer myndigheder, trafikselskaber, sygehuse, sundhedscentre, frivillige, der bringer mad ud til ældre, samt alle andre, hvor et el-løbehjul fra Voi kan lette arbejdet med at hjælpe andre, til at kontakte Voi, siger virksomhedens kommunikationsansvarlige Kristina Hunter Nilsson.

Gratis ture
Virksomheden har allerede udleveret vouchers med gratis ture på Rigshospitalet, Amager Hospital og Frederiksberg Hospital, som personalet kan benytte.         

- I København fortsætter driften indtil videre, efter at Voi har været i kontakt med en række hospitaler, supermarkedskæder o. lign. Her har vi fået opfattelsen af, at der er et ønske om at personale og ansatte kan benytte el-løbehjul som et alternativ til transportmidler, hvor der er smitterisiko, lyder det Kristina Hunter Nilsson.

Det samme tilbud går lige nu ud i de øvrige nordiske lande, og Voi stiller dermed i alt 25.000 el-løbehjul til rådighed for dem, der kan udtænke et formål til løbehjulene.

Vil du i kontakt med Voi kan du maile til dem her. Skriv på voitribution@voiapp.io, og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078