23948sdkhjf

MyMedCards deler gratis viden om COVID-19 til plejen

Spørgsmål om COVID-19 trænger sig på i den kommunale pleje. MyMedCards har derfor samlet den vigtigste viden om forholdregler og kriterier for mistanke om COVID-19 og deler den nu gratis med kommuner landet over. 

Det siger Sarah Munkholm, læge og stifter af MyMedCards.

- Det er gratis for alle, der kunne have interesse. Vores kunder har direkte adgang til den opdaterede version med det samme. Dem, der ikke er kunder hos os, kan få opdateringen i pdf og bruge den som inspiration, siger hun.

- Instruksen opdateres løbende fra valide kilder i samarbejde med vores over 8.000 brugere og kommunale kunder, forklarer hun.

- Vidensdeling er hele filosofien bag MyMedCards. Vi mener ikke, at vi i hver enkelt kommune eller afdeling selv bør udarbejde instrukser og vejledninger, men i stedet dele viden på tværs og derved skabe tid på det, der virkelig gør en forskel - pleje og omsorg for vores borgere. Derfor har vi som en del af vores vidensplatform, skabt en vidensdelingbank, kaldet MyCrowd. Her deler kommuner instrukser omkring hygjene, TOBS, medicin, magtanvendelse - og nu også COVID-19, forklarer hun.

Opdateringen giver viden om:

- Hvad skal jeg vide som sundhedspersonale omkring COVID-19?
- Hvilke forholdsregler skal jeg og mine omgivelser tage ift. de ældre?
- Hvordan smitter det?
- Hvad skal jeg gøre hvis jeg pludselig selv bliver forkølet?
- Hvordan skal jeg forholde mig, hvis en borger er mistænkt for eller fået påvist COVID-19?

MyMedCards kan kontaktes på kontakt@mymedcards.dk. Instruksen kan tilsendes elektronisk.

MyMedCards er Danmarks eneste vidensplatform, som på let og overskueligvis samler og deler tværsektorielt viden dvs. dokumenter som instrukser, retningslinjer, vejledninger mm. via en skræddersyet og fremtidssikret app- og web platform.  I MyMedCards er hele processen fra ny viden generes til implementering i praksis gentænkt, så viden bliver tilgængelig i et systematisk, intuitivt og praksisnært format.

Artiklen er en del af temaet COVID-19.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.08