23948sdkhjf

Lærkevej er nomineret til Årets Byggeri 2020

Attendos nye friplejehjem 'Lærkevej', der ligger i Frederikssund, er nomineret til Årets Sundhedsbyggeri 2020 sammen med tre andre byggerier: Aabenraa Akutsygehus, Hospice Vangen i Aalborg og Kræftrådgivningscenteret Livsrum Herlev.

"Det centrale i opførelsen af plejehjemmet, der har 72 boliger og fællesarealer fordelt på knap 5.400 m2, har været at sikre høj trivsel og livsglæde gennem oplevelsesrige rum og fællesaktiviteter, der indbyder til en aktiv og varieret hverdag. Store terrasser, spa, træningsfaciliteter og hyggelige fællesområder er således blot nogle af de mange muligheder, som de ældre borgere kan opleve på Lærkevej," lyder det i en pressemeddelelse fra Attendo, der selvsagt er stolte over nomineringen.

At være en ud af fire nominerede til Årets Sundhedsbyggeri er en fantastisk anerkendelse af visionerne og idéerne bag udformningen af Attenods koncept for friplejehjem. Filosofien er, at også bygningerne skal bidrage til at styrke livsglæde, fælleskaber og trivslen blandt beboerne, siger direktør Søren Andersen fra Attendo.

I
ndretningen er udformet som et H for at reducere de antal skridt, som medarbejderne skal gå, så tiden bliver brugt på at pleje beboerne og ikke på at gå. Herudover tager plejehjemmet afsæt i at matche områdets arkitektur, så Lærkevej bliver en integreret del af lokalsamfundet.

Nohrcon står bag prisuddelingen, der uddeles for 3. gang den 18. maj i år.  Afstemningen er åben til 11. maj. Nohrcon er en af Danmarks største aktører indenfor kurser om udbudsret og entrepriseret om fremtidens byggeri.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111