23948sdkhjf

Lokal virksomhed donerer dragter til Favrskov Kommune

McBride i Hammel har doneret 1.100 beskyttelsesdragter mod Covid-19 til Favrskov Kommune, oplyser kommunen. Der er tale om dragter, som de ansatte på fabrikken bruger til daglig i produktionen af blandt andet opvasketabs.

- Vi fik en lidt mærkelig smag i munden over, at vi havde dragter til rådighed, mens det kommunale pleje- og sundhedspersonale i hele landet havde svært ved at skaffe dem. Vi har nogle veletablerede forsyningslinjer, så vi besluttede at prøve at købe ekstra dragter, som vi kunne give til Favrskov Kommune, siger fabrikschef Bjarke Busk Pedersen.

I Favrskov Kommune kan dragterne bruges, hvis der er konstateret COVID-19 hos en borger, eller hvis der er mistanke om COVID-19.

Bjarke Busk Pedersen er glad for, at kommunen kunne bruge dragterne og var hurtige til at takke ja til tilbuddet.

- Der blev taget rigtig pænt imod vores tilbud, da vi ringede til kommunen. Der gik højst et par timer, og så blev dragterne afhentet. Det er en vanskelig tid for mange, og det er dejligt at kunne hjælpe lidt, når vi har muligheden for det, siger Bjarke Busk Pedersen.

Borgmester Nils Borring glæder sig over de mange dragter fra McBride, der er en af flere virksomheder, der har givet kommunen en hjælpende hånd under coronakrisen.

- Vi har et godt samarbejde med erhvervslivet i Favrskov, og når en veletableret virksomhed som McBride ringer til os og spørger, om vi kan bruge 1.100 beskyttelsesdragter i en tid, hvor der er mangel på dem, så bliver jeg glad. Vi er alle sammen gensidigt afhængige, og når vi hjælper hinanden, opnår vi som fællesskab en større styrke. Vi sætter i byrådet stor pris på håndsrækningen og det flotte initiativ, siger Nils Borring.

Artiklen er en del af temaet COVID-19.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11