23948sdkhjf

Cremefirma forærer spritpakker til hele Fyn

Plejehjemsledere på 90 plejehjem på Fyn takkede et stort og rungende ja, da den private virksomhed Australian Bodycare fra Vissenbjerg forleden forærede hvert plejehjem en pakke med 10 halvliters flasker alcogel og 12 flasker håndcreme. Pakken blev overrakt af medejer og adm. direktør Jan Kruse Hansen.

På Fænøsundvænget Plejehjem i Middelfart siger konstitueret plejehjemsleder og leder af dagscentrene i kommunen, Julie Elizabet Judge:

- Vi tæller vores lager med værnemidler og håndsprit op hver eneste morgen, og jeg tænker, at vi bruger en tre-fire liter her i huset per døgn. Og vi er et relativt lille plejehjem med 30 pladser, siger hun til Fyens Stiftstidende.

- Det er ikke noget, der er en del af vores strategi for fremtiden, men der er stadigvæk et behov. Som udgangspunkt producerer vi frem til sommerferien, og så tager vi bestik af situationen. Hvis der stadig er stor efterspørgsel på produkterne, så fortsætter vi lidt endnu. Så vi tager det lidt uge for uge i øjeblikket, siger Jan Kruse Hansen til avisen.

Artiklen er en del af temaet COVID-19.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157